Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Blackadder - Season 2 = CSFD 85% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Blackadder - Season 2 = CSFD 85% Názov:Blackadder - Season 2 = CSFD 85% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:2.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-07-12 Peerov:9 (Seed: 8, Leech: 1)
    Zaner:Historicky,Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    audio=english, titulky=czech


    Quote:
    SkT already contains a torrent of a dubbed version of thic comedy. However, Black Adder is not so much about picture, it's about what is being said and HOW it is being said.

    If you saw English-dubbed Kurvahošigutentag, you only saw half of the movie. If you saw Czech-dubbed Balck Adder, you only saw half of the series.

    This video is not for big screen, but I emphasize once again. Black Adder is not Stan and Olio. It is a completely different type of satire, the pinnacle of spoken English. You must HEAR it, much more than see it, and ou must here it in original, if you want to really "get it".


    Quote:
    SkT už obsahuje torrent dabovanej verzie tejto komédie, Black Adder však nie je ani tak o obraze, ale o tom, čo sa hovorí a AKO sa to hovorí.

    Ak ste videli Kurvahošigutentag s anglickým dabingom, videli ste len polovicu filmu, ak ste videli Balcka Addera s českým dabingom, videli ste iba polovicu série.

    Toto video nie je pre veľkú obrazovku, ale ešte raz zdôrazňujem. Black Adder nie je Stan a Olio. Je to úplne iný typ satiry, vrchol hovorovej angličtiny. Musíte to POČÚŤ, oveľa viac ako vidieť, a vy musíte to počuť v origináli, ak to chcete naozaj pochopiť.

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/568833-cerna-zmije/72408-cerna-zmije-ii/prehled/


       
       


    Quote:
    Černá zmije - Černá zmije II (série)

       Velká Británie Blackadder II


    Komedie / Historický
    Velká Británie, 1986, 3 h (Minutáž: 30 min)
    Režie: Mandie Fletcher
    Scénář: Richard Curtis, Ben Elton
    Hudba: Howard Goodall
    Hrají: Rowan Atkinson, Tim McInnerny, Tony Robinson, Miranda Richardson, Stephen Fry, Hugh Laurie, Miriam Margolyes, Rik Mayall, Tom Baker, William Hootkins, Lesley Nicol, Holly De Jong, Sadie Shimmin, Simon Jones, Patsy Byrne, Gabrielle Glaister, John Grillo, Edward Jewesbury, Tony Aitken, Bill Wallis, Ronald Lacey, Cassie Stuart, Daniel Thorndike, Lee Cornes, Philip Pope, Linda Polan


    Quote:
    Děj II. série se odehrává ve 2.polovině 16. století (1558 - 1603). Lord Edmund Černá zmije je oblíbencem anglické královny Alžběty a rozehrává zde za pomoci svých přátel (Baldrick a Lord Percy) partii lsti a vtíravosti, jejímž smyslem je získat si přízeň královny a tím i moc a bohatství. Ale vždy se to někde zvrtne...


    Quote:
    Edmundovi stouplo sebevědomí, Percy je pořád stejný kretén a před Baldrickem raději nedýchat. Tři ústřední individua doplňuje krásně potrhlá Běta a když to nikdo nečeká, což nikdy nikdo nečeká, přichází španělská inkvizice. A s ní i Hugh Laurie, který bude Zmijímu rodu statečně čelit ještě další dvě série. Od komediální dokonalosti dělí druhou sérii jenom občasné natahování vtipů, kdy tvůrci chtějí z jednoho nápadu vyždímat více šťávy, než v něm je (příměry „sťatého“ námořníka). Páčko. 90%


    Quote:
    V druhé sérii Černé zmije byl Rowan Atkinson nucen změnit styl a důkladně přezbrojit v souboji o diváckou přízeň, protože jakkoliv se z dnešního pohledu Černá zmije může jevit jako kultovní záležitost, na britském trhu bylo její přijetí vlažné. Největší transformaci podstoupila hlavní postava. Ze smolařského nekňuby se zakyslým obličejem se stal vychytralý uhlazený renesanční kavalír, který sarkasticky glosuje události kolem sebe a vládne hbitým jazykem. Protože tahle proměna znamenala úspěch, v dalších sériích se měnilo pouze postavení Atkinsonova hrdiny, základní povahové rysy a projevy zůstaly stejné. Osobně považuji druhou sérii za krok k lepšímu a jeden z vrcholů britské televizní komediální scény 80. let. Celkový dojem: 95 %.


















    Merlin88, czkiwi, pohee, Little9x6,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    drtic2
    Ratio 2.72

    Member+

    13/07/2023 18.37.08
    nebyly by i 3 a 4? original je fakt lepsi, dekuju


    --------------
    >> 13/07/2023 18.58.05
    UPLOADER: Vaše přání je naše akce, to je motto HCC, aneb Holešovice Cinema Club. Bude.

    Ale zítra, dnes je čas na nějakou domácí po-večeři akci nesouvisející s SkT. Pokud akce neskončí mrtvicí, nahrávám znovu zítra. Takže, musím jít do sprchy, zatímco si vy užijte večer, jak se vám líbí.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.287 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 14:35
    sql

    TOPlist